Lilla Fridolf i Stora Världen

Frukost i Frankrike, en drink i LA. Nya människor, kulturer och möjligheter, hundratals äventyr och vyer som öppnas framför mina ögon. Mitt nya jobb som flygvärdinna på Emirates Airlines kommer förändra mitt liv. Jag välkomnar det med öppna armar, och ni får hänga på!

Los Angeles

3 kommentarer

Hej på er!

Jag reste till drömmarnas stad för ett par dagar sen. Helt fantastiskt, magiskt och vackert! Blev en trip till Hollywood, walk of fame, berverlyhills, santa Monica pier, och the Hollywood sign. 

Tyvärr valde min mobil att dö inser natten så alarmet gick så klart inte av. Christian ringde mig från receptionen på morgonen och på 3 min var jag nere i lobbyn för att möta upp alla innan vi gav oss av. Men tyvärr så glömde jag kameran. Så det blev några bilder med mobilen i stället hehe.

Här var första kvällen när vi landat. Vi åt en supergod middag i OC.

   
    
    
    
    
    
    
    
    
   
Dagen efter åkte vi till santa Monica pier. Det var tidigt på morgonen och molnen skymde solen en aning, men vädret blev fantastiskt senare under dagen.

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Senare åkte vi till Beverly Hill och kollade in kändisarnas lyxvillor. Fick inga bilder på husen eftersom vi åkte med bil igenom området. Men det var läckert att se!

   
    
    
    
    
    
    
 
Efter Beverly Hills åkte vi till fishermans market för lunch och en kall öl i solen. Jag köpte en liter jätteblåbär och även jordgubbar somjag smaskade på genom resan.

   
    
   
Sedan vidare till walk of fame där jag fick en kyss av spideman. Hihi!

   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
Vi avslutade dagen med att åka upp till Hollywood skylten.

   
    
    
    
   
Det var en höet fantastisk resa somjag gärna vill göra om! Är så glad att jag fick flyga med Christian också, han var min batchmate i college. Så glad hela tiden och sprider härlig energi! Mer personer som honom behövs i världen! 

Jag flög till Singapore här om dagen, men blev skada på planet och ligger nu med hemska ryggsmärtor. Sjukvården i dubai går ju inte att jämföras med den hemma… Och då kan ni tänka er hur den är här. Vi får se vad som händer. Har varit hos läkare i Singapore, på Emirates cliniken, akuten på sjukhus… Men mirakelkuren i Dubai tror vara panadol… Mmh sure. Ska till en fysioterapeut och blev sjukskriven i en vecka, så kanske blir bra då. Kram på er!

Annonser

Författare: Amanda Fridolf

Jag är en 22 årig tjej från Stockholm som nu bestämt sig för att lämna tryggheten i Sverige och istället flytta till Dubai där jag kommer att jobba som flygvärdinna på Emirates Airlines. Jag är äventyrslysten och nyfiken på världen, och välkomnar mitt nya liv med öppna armar. I min blogg kommer du läsa om min vardag, uppgångar och nergångar, se vackra bilder och härligt mode, jag kommer även ge dig tips på de små guldkornen i världens alla hörn.

3 thoughts on “Los Angeles

  1. Hej. Läser din blogg med stort intresse! Är själv sugen på att söka Emirates CC! Vad tycker du är svårast/jobbigast med jobbet och att flytta såpass lång från Sverige och ”tryggheten” med vänner och familj etc?

    • Hej Oskar! Va kul att höra!
      Jadu, det svåraste med jobbet är nog att vänja sig vid att vardagen försvinner, skillnaden mellan dag och natt försvinner, i och med detta kan man inte längta efter att fredagen ska komma och man får mysa i soffan, stolt efter vad man åstadkommit på jobbet under veckan. Här jobbar man månadsvis, när jag fått mitt schema för varje månad får jag försöka ”planera” in vart jag ska sätta ”helg”.
      Och absolut var det tufft att lämna tryggheten hemma, och mina vänner. Och det känns fortfarande tufft efter jag varit här ett år. Men det blir lättare, det lovar jag dig. Och 6 timmars flight hem till Sverige är inte mycket, speciellt inte om du jobbat 17 timmars flighter haha! Lycka till! Håller tummarna för att du söker! Kram

  2. Tack för ditt svar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s