Lilla Fridolf i Stora Världen

Frukost i Frankrike, en drink i LA. Nya människor, kulturer och möjligheter, hundratals äventyr och vyer som öppnas framför mina ögon. Mitt nya jobb som flygvärdinna på Emirates Airlines kommer förändra mitt liv. Jag välkomnar det med öppna armar, och ni får hänga på!

Restaurants 

3 kommentarer

Hej på er!

Ja tyvärr har det inte varit mycket action här på bloggen. Och det händer inte mycket i livet här i sandlådan heller. 

Jag skade ryggen för lite mer än 2 veckor sedan. Tydligen en disk i ländryggen som kände för att paja lite. Vem har sagt att jobbet som flygvärdinna är enkelt? Hehe. Hur som helst är mitt liv inte mycket mer spännande än att ligga på soffan och kolla på tv. Dock klättrar jag på väggarna på kvällarna, så då blir det en del restaurangbesök i alla fall. Kan ju ändå inte bära tunga matkassar hem, och laga mat är inget jag känner för att göra heller. Har hittat en liten ny favorit när det kommer till restauranger. Denna pärla heter 101, och ligger på palmen. Restaurangen tillhör The one and only Hotel. Fantastiskt god tapas meny, finns även vanlig middag med fokus på seafood, underbar utsikt över skyskraporna, och restaurangen är omringad av vatten då den ligger ute på en pir. Härlig stämning, bra musik och grym service.  

    
 
Ett annat guldkorn är ju min absoluta favorit. Inget fancy eller tjusigt på nåt glamouröst sett. Mer avslappnat, god mat och bra vin. Kan rekommendera pizzorna. Framförallt pestopizzan eller capricciosa. Avsluta gärna med en citronsorbet. Mums! Restaurangen heter Boardwalk och ligger i Dubai creek. Uteserveringen rekommenderas, där finns även AC.

   
    
    
   
Det här kanske jag kan fortsätta med under tiden jag inte reser? Skulle ni gilla det? 

Puss!

Annonser

Författare: Amanda Fridolf

Jag är en 22 årig tjej från Stockholm som nu bestämt sig för att lämna tryggheten i Sverige och istället flytta till Dubai där jag kommer att jobba som flygvärdinna på Emirates Airlines. Jag är äventyrslysten och nyfiken på världen, och välkomnar mitt nya liv med öppna armar. I min blogg kommer du läsa om min vardag, uppgångar och nergångar, se vackra bilder och härligt mode, jag kommer även ge dig tips på de små guldkornen i världens alla hörn.

3 thoughts on “Restaurants 

  1. Hej vännen! Du får gärna skriva om restaurangtips i Dubai, eller allmänt om sevärdheter i Dubai. Eller annat som du gör under dagarna som du inte kan jobba. Det är bara kul att få läsa lite om livet bakom glamouren också 🙂 Trots allt är ju inte allt i livet guld och gröna skogar. Och jag tror säkert att alla de som drömmer om att få jobba för Emirates och hittar din blogg i jakten på information och inspiration, även är glada för att få läsa lite om vad man kan ta sig för att göra i Dubai när man inte jobbar, allt från att gå ut och äta, till om det är möjligt att se på svensk tv, o.s.v.
    Får jag även passa på att tipsa om (ifall det nu inte är geo-blockerat förstås) Sommar i P1 på http://sverigesradio.se/sommar . Bland annat Zara Larssons sommarprat här om dagen är väl värt att lyssna på (ifall du inte redan gjort det), men det finns säkert andra bra sommarpratare att lyssna på också.
    Kram

  2. Hej,hur tyckte du det var på dina första flygningar? Var du nervös?

  3. Hej Amanda! Mailade dig på fb nyss! Kanske ligger i din ”utkorg” eftersom vi inte känner varandra men ta gärna en titt 🙂 mvh S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s