Lilla Fridolf i Stora Världen

Frukost i Frankrike, en drink i LA. Nya människor, kulturer och möjligheter, hundratals äventyr och vyer som öppnas framför mina ögon. Mitt nya jobb som flygvärdinna på Emirates Airlines kommer förändra mitt liv. Jag välkomnar det med öppna armar, och ni får hänga på!

Update

1 kommentar

Hej på er! 

Hoppas allt är bra! Själv har jag tandvärk from hell. Var hos tandläkaren idag och det är visdomstanden som krånglar. Ska till en annan tandläkare i morgon och prata med honom angående eventuell operation. Sen blir det antingen en ny tid hos läkaren eller så rycker vi den på en gång, vilket jag hoppas på. Hur som helst verkar det vara en enkel tand att dra ut då rötterna inte har delat på sig ”som en blomma” utan är mer som en morrot haha! Men nervös är jag! Blä. Mycket otur med saker och ting just nu. 

Något som ska bli kul är att min storebror kommer på besök om 3 dagar, förhoppningsvis hinner väl jag få bort den dumma tanden till han kommer. Det ska i alla fall bli riktigt kul att få besök igen! Vi får se vad vi ska hitta på! 

Har lyckats spendera lite tid vid poolen de senaste dagarna också, så jag har fått en liten bränna, vilket som känns skönt. Visste ni att de flesta som bor i Dubai lider av D vitaminbrist. Tyckte det var svårt att greppa när jag hörde om det, men sen insåg jag att det är väl självklart. Största delen av året är det ju för varmt att vara ute i solen och man undviker gärna den då. 

Vad annars då? Jo! Snart är det juuuul! Tiden går så fort! Och jag är så glad för att få spendera julen hemma i år. Myspys, jag längtar. Julen har inte alltid varit något jag sett fram emot av olika anledningar, men förhoppningsvis blir det annorlunda i år! 

Nu ska jag dricka mitt te och se om jah hittar någon bra film att titta på. Håll tummarna för mig i morgon hos tandläkaren, puss.

   
    
    
    
    
   
Lite bilder från senaste besöket av pappa, Åsa, Moa, Felix, Åsa och Tine.

Annonser

Författare: Amanda Fridolf

Jag är en 22 årig tjej från Stockholm som nu bestämt sig för att lämna tryggheten i Sverige och istället flytta till Dubai där jag kommer att jobba som flygvärdinna på Emirates Airlines. Jag är äventyrslysten och nyfiken på världen, och välkomnar mitt nya liv med öppna armar. I min blogg kommer du läsa om min vardag, uppgångar och nergångar, se vackra bilder och härligt mode, jag kommer även ge dig tips på de små guldkornen i världens alla hörn.

One thought on “Update

  1. Hej! Jag är en tjej som är 19 år och är förälskad i din blogg, ditt liv! Jag har nämligen en dröm om att få jobba för emirates i framtiden som flygvärdinna då man måste vara 21. Jag har lite frågor jag hoppas du kan hjälpa mig med, 1. Hur lång måste man vara för att få jobba där? Är nämligen 155 men förhoppningsvis kan man ha klackar.. 2. Hur är hela processen för att få jobbet ? Är det svårt ? Kostnader ? Boende om man får jobbet osv. 3. Hur mycket tjänar man? 4. Hur ser schemat ut, hur mycket jobbar man och hur mycket har man ledigt ? Då ifall man hinner åka hem till Sverige emellan åt. Tack i förhand! Super kul att följa din resa ! Uppdatera gärna mycket !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s