Lilla Fridolf i Stora Världen

Frukost i Frankrike, en drink i LA. Nya människor, kulturer och möjligheter, hundratals äventyr och vyer som öppnas framför mina ögon. Mitt nya jobb som flygvärdinna på Emirates Airlines kommer förändra mitt liv. Jag välkomnar det med öppna armar, och ni får hänga på!

Om

Amanda Fridolf

Biografi: Jag är en 22 årig tjej från Stockholm som nu bestämt sig för att lämna tryggheten i Sverige och istället flytta till Dubai där jag kommer att jobba som flygvärdinna på Emirates Airlines. Jag är äventyrslysten och nyfiken på världen, och välkomnar mitt nya liv med öppna armar. I min blogg kommer du läsa om min vardag, uppgångar och nergångar, se vackra bilder och härligt mode, jag kommer även ge dig tips på de små guldkornen i världens alla hörn.

Visa fullständig profil

 

6 thoughts on “Om

 1. Hej, trevlig läsning i din blogg.

  Undrar lite vad nettolönen som CC hos Emirates är i dagens läge?

  Svara gärna till min e-mail.

  Tack på förhand.

 2. Hej Amanda!

  Hittade din blogg, jättekul att läsa! Jag önskar gärna kontakt för lite frågor till dig som redan är ”i” jobbet. Vore otroligt tacksamt! Sökte mailadress här utan resultat. 😉

  Vänligen, Angelique

 3. Hej!
  En fantastisk fin blogg men jag undrar varför du har slutat skriva?

  Mvh Elin

 4. Hej, vilken fin blogg, roligt att läsa då jag också bor i Dubai. Jag har länge funderat på att söka till flygvärdinna då jag inte trivs med mitt nuvarande jobb här (därav hittade jag din blogg) är dock lite äldre än du 25 år. Hur är åldrarna som flygvärdinna? Fyller 26 snart, har du någon erfarenhet om det spelar någon roll? Hur gamla är dina kollegor?

  Mvh Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s